søndag 12. juni 2011

Ungdomsbadet

Det minste badet i huset fungerer først og fremst som ungdomsbad, og da spesielt for frøknene i huset. Her spilles musikk på full guffe mens det dusjes og sminkes og fønes og stelles, og ofte ser det merkelig nok ut som et bombendeslag etterpå. Godt vi har ett bad til slik at resten av familien også får tilgang, for tidsbruken her inne er stor. I et ryddig øyeblikk har jeg foreviget badet slik det er ment å fremstå :)







Badet ble bygget for noen år siden. Vi valgte koksgrå fliser til gulvet og hvite med marmormønster til veggene. Baderomsmøblene kjøpte vi på salg for en billig penge. Vi fikk utstillingen og jeg mener vi fikk 70% avslag på dem. Et kupp med andre ord :)



Vasken som er plassert oppå benkeplaten gir et luftigere og lettere uttrykk enn en hel overflate. Badet er ikke på mer enn 5-6 kvadrat så det var viktig å ikke "overmøblere" det visuelt.



Detalj fra innredningen. Metallrammen på enden gir et moderne og stramt uttrykk, og er effektiv som håndkleholder. Håndkle er fra Zara Home.



Praktisk hånd til smykker, ringer og armbånd. Denne kjøpte vi på Next i London.



Denne lille speilkommoden er også fra Next i London. Den falt vi for med en gang og bare MÅTTE ha den. Her oppbevares småting som øredobber, hårstrikk og ellers smykker som ikke får plass på hånden.



Også kjøpt på tur til London. Ekstra stor sepedispenser slik at man ikke trenger å fylle på sepe hele tiden. Vi har også dokost i samme design :)



Dusjsonen! Vi valgte flate dusjvegger som kan slåes helt inn når dusjen ikke er i bruk. Med et lite bad er det viktig å utnytte plassen maksimalt.



Som en dekoreffekt har vi valgt å ha en vertikal stripe på veggen i dusjen. Fargen er samme som på gulvet, men flisene er mye mindre. Jeg liker veldig godt effekten brytningen gir!

Fortsatt god pinse!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...